Коли под наем

Рент а кар София, България | Спийдикарс ООД

При нас ще намерите най добрите оферти за: коли под наем, рент а кар, автомобили под наем, наем на коли, наемане на автомобили.

Ние можем да ви осигурим: коли под наем за абитуриентски балове, луксозни коли под наем, нови автомобили под наем, рент а кар в София, коли под наем автоматик, 4x4 под наем и мн други.

Още от Спийдикарс - Рент а кар София!

ако търсите: Koli pod naem, koli pod naem Sofiq, рент а кар в софия, кола за абитуриентски бал, кола за сватби, трансфери от летище София, туристически обиколки, луксозно коли под наем, автомобили под наем лукс - то тогава сте на правилното място. Спийдикарс ООД е решение за вашите рент-а-кар проблеми!

Спийдикарс Рент а кар Speedycars Rent a car Спидикарс аренда автомобилей
Спийдикарс Рент а кар
коли под наем

Коли под наем – News

Каква кола да си купя?

каква кола да си купяРано или късно, на човек му се налага да подмени старото си превозно средство с ново такова, което да му служи вярно и да му осигурява спокойствие и комфорт по време на път. Моментът, в който сте събрали известна сума пари, то вие стартирате процес на търсене на подходящия за вашите нужди и изисквания автомобил. Най-често срещаният въпрос е каква кола да си купя.

Виж още…


Новият кабриолет от Киа

Kia Motors  демонстрират отново гъвкавост на световния автомобилен пазар.  Новият модел Soul е представен от Киа като концептуална алтернатива.  Основната идея на тази кола е да бъде хибрид между хечбек и SUV. Автомобила  е наречен „Soul’ster“, като е наблегнато на младежкия дух.

Виж още…


Вижте кой откликна пръв на строгия Euro 5 стандарт.

Euro 5 това е новият стандарт за вредни емисии, наложен в Европейският съюз.
От Пежо първи откликнаха на строгите изисквания, които има Euro 5. Техният нов двигател напълно отговаря на бъдещите екологични норми заложени в евро зоната. Двигателя предлага голяма гъвкавост съчетана с динамика, малък разход на гориво, ниски емисии СО2 и не на последно място шумов комфорт.

Виж още…


Новият модел от Toyota – Toyota Venza

коли под наем

Новият модел Тойота Венза е автомобил, които е подходящ  за  хора, които  са се насочили към полу-спортен тип луксозна кола под наем със значително пространство като миниван, и  в същото време да се кара лесно и с голяма доза удоволствие. Моделът на Тойота Венза е позиционирана в един клас с коли като Lexus RX SUV.За дизайна и интериора са използвани предимно кожени и дървени елементи, които  много добре допринасят за общото усещане за лукс, топлота и комфорт на автомобила.

Виж още…


Вижте от какви документи се нуждаем при покупко-продажба на кола

 

Разберете как да прехвърлите собствеността на МПС и от какви документи ще имате нужда.

Собствеността на МПС задължително и винаги се прехвърля с  договор, който да е нотариално заверен като за целта да присъстват и нотариално заверени подписи. Цялата тази процедура се регламентира  съгласно чл.144, ал.2 от Закона за движението по пътищата.

Виж още…


Кола втора ръка? Как да се предпазим от измами

коли под наем

Разбира се, да си вземат кола под наем не е опция за хората, които се нуждаят постоянно от превоз. Естествено, най-лесният избор в тази ситуация вместо наемането на автомобил е закупуването на такъв, най-често втора ръка. Когато става въпрос за покупко-продажба на употребявани автомобили, обаче, всеки един от нас се сеща  за поне няколко случая,  при които техен близък или познат е бил  измамен при покупката  на кола втора ръка. Ето как да сведем до минимум рисковете, когато избираме кола, която вече е била употребявана.

Виж още…